Verkoop

Verkopen van uw huis in Spanje

Als ervaren makelaar in Spanje helpen wij niet alleen met de zoektocht naar een nieuwe woning, maar kunnen u natuurlijk ook bijstaan in het proces van het verkopen van uw woning in Spanje. Dankzij onze grote database met mogelijke kopers, kunnen wij iemand voor u vinden die geïnteresseerd is in uw huis. Zowel in Nederland als in Spanje zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw aanbod voor op onze site. We worden tevens door ontwikkelaars benaderd met nieuwe plannen. Ook zijn wij zelf actief op zoek naar de beste projecten op mooie locaties. Hierdoor hebben wij een uitgebreide eigen listing. Zowel in de stille verkoop, als op onze website.

In sommige gevallen wilt u niet alleen uw huis verkopen, maar bent u juist op zoek naar iets anders. Bijvoorbeeld van een appartement naar een groter huis of juist van een luxe villa naar een onderhoudsvriendelijk appartement. Ook dan kunnen we de oude woning voor u verkopen en tegelijk op zoek gaan voor uw nieuwe droomwoning. Alles gemakkelijk, efficiënt én bij het zelfde bedrijf.

Zoals u zelf weet komt er bij het kopen van een huis in Spanje aardig wat kijken. Dit is bij het verkopen van uw woning niet anders. U moet bijvoorbeeld rekening houden met de vermogenswinstbelasting en de gemeentelijke belastingen. Verder zijn er nog tal van zaken die aan de orde zijn zoals de aanbetaling van de kopers, (ver)koopcontracten tekenen, afspraak bij de notaris en het afhandelen van uw contacten bij o.a. verzekeraars, gas, water en licht. Laat u zich vooral door ons ontzorgen met de afwikkeling van de verkoop. Verder staan wij altijd tot uw beschikking per mail of telefoon voor al uw vragen in uw eigen taal tijdens het verkoopproces.